Van medewerkers naar echte fans!

Een gastvrijheidstraining beginnen we met een handige tool: je persoonlijke kompas. Middels deze tool stel jij je persoonlijke missie en visie op en ontdek jij je talenten.

Vervolgens leggen we de niveaus van luisteren uit en hoe belangrijk het is om empathisch te luisteren. We geven onze grootste fouten toe en vertellen wat wij ervan geleerd hebben onder het motto: “Ik win of ik leer”!

Na de eerste helft en de rust gaan we samenwerken.

Samen kom je verder dan alleen! In het laatste blok komt “Concept thinking” aan bod. We eindigen de dag met het thema succes vieren.

Deze training is zo samengesteld zodat we aan de slag gaan met interactieve oefeningen. Zo maken we het samen leuk!

De mogelijkheden.

Inspiratiesessie

Met passie, enthousiasme en een vleugje humor inspireren wij organisaties op het gebied van gasvrijheid. Middels een helder stappenplan leggen wij uit hoe je de visie op gastvrijheid kunt door vertalen naar alle collega’s en hoe je deze visie kunt borgen in de dagelijkse praktijk. Wij doen dat door herkenbare voorbeelden, tools en praktische tips.

Gastvrijheidstraining

Samen met jouw organisatie gaan we aan de slag om een gastvrije cultuur te realiseren. Middels onze gastvrijheidstraining(en) proberen we in de huid van de organisatie en haar medewerkers te kruipen. Door interactieve opdrachten en een unieke sessie maken we samen, medewerker en organisatie, de stap naar een gastvrije organisatie.