We willen ons even voorstellen.. wij zijn FC Gastvrijheid.

Coen Bertens & Frans Goenee

Hallo!

Twee spelers Frans Goenee en Coen Bertens die hun jarenlange samenwerking en ervaringen hebben opgedaan in de Efteling Kaatsheuvel. Coen was Directeur Operatie Park en Frans is nog steeds in het park te vinden als Inspiratiemanager.

Gastvrijheid in ons DNA.

Door de opgedane ervaring binnen de Efteling brengen Frans en Coen organisaties verder. We zetten medewerkers in hun kracht door eigen regie en talenten te combineren waardoor passie ontstaat.

Zonder wrijving geen glans.

Waar Frans zich op de kromme wegen bevindt, zorgt Coen ervoor dat de rechte weg bewandeld wordt. Door creativiteit en werkprocessen samen te brengen, halen we het beste resultaat.

Op weg naar een gastvrije organisatie.

Door deze betekenis volle aanpak creëren we samen met jullie een gastvrije cultuur. Daarnaast zorgen we er ook voor dat deze geborgd wordt.

Klaar voor de wedstrijd?

De mogelijkheden.

Inspiratiesessie

Met passie, enthousiasme en een vleugje humor inspireren wij organisaties op het gebied van gasvrijheid. Middels een helder stappenplan leggen wij uit hoe je de visie op gastvrijheid kunt door vertalen naar alle collega’s en hoe je deze visie kunt borgen in de dagelijkse praktijk. Wij doen dat door herkenbare voorbeelden, tools en praktische tips.

Gastvrijheidstraining

Samen met jouw organisatie gaan we aan de slag om een gastvrije cultuur te realiseren. Middels onze gastvrijheidstraining(en) proberen we in de huid van de organisatie en haar medewerkers te kruipen. Door interactieve opdrachten en een unieke sessie maken we samen, medewerker en organisatie, de stap naar een gastvrije organisatie.

Jouw wens op maat.

Neem vandaag contact op en ervaar deze belevenis.

Doe aanvraag
+316 5111 87 24